Bliv certificeret projektleder

PRINCE2® kursus i professionel projektledelse er for dig, der vil øge dine jobmuligheder med en internationalt anerkendt certificering på dit CV. Forløbet giver dig professionelle kompetencer inden for projektledelse, og forbereder dig til at bestå en certificering i PRINCE2® Foundation og Practitioner. Begge dele er inkluderet i kurset.

Vores projektledelseskursus er opbygget som et 6 ugers forløb indeholdende både PRINCE2® Foundation og PRINCE2® Practitioner. I løbet af 6 uger får du to fulde certificeringer i den mest populære projektledelsesmetode i Danmark.

Uddannelsen giver dig vigtig indsigt i en internationalt anerkendt projektmetode, der kan benyttes i alle virksomheder, brancher og lande.

Med andre ord henvender PRINCE2® metoden sig til alle, der har brug for en forståelse for aspekterne i projekter, og som ønsker at lære en systematisk projektmetode.

Jeg føler det har givet mig en god forståelse for organisationsstruktur og projekter - inklusiv diverse faldgruber, løsninger og regler.
Jonas, kursist på Projektledelse med PRINCE2
image
image
Kombinationen af e-læring og traditionel klasse-undervisning er ideel, da den er fleksibel samtidig med, at det skaber forpligtelse, at man skal forberede sig. Kurset har givet god teoretisk ballast til mine tidligere erfaringer med projektledelse.
Steen, kursist på Projektledelse med PRINCE2
Jeg syntes det er et virkelig godt og meget pædagogisk tilrettelagt kursus. Jonas er desuden en fantastisk god underviser så jeg kan ikke få armene ned af begejstring!.
Vurderet til 5 af 5
Ida, kursist på Projektledelse med PRINCE2

Skal vi ringe dig op?

Ja, tak - jeg vil gerne vide mere om, hvordan jeg kommer på PRINCE2

Kursets opbygning

Projektledelse med PRINCE2® er delt op i to dele. De første tre uger arbejdes der med PRINCE2® Foundation. Perioden afsluttes med en PRINCE2® Foundation certificering, der tages online hjemme efter tredje kursusgang. Anden del af kurset omhandler PRINCE2® Practitioner, hvor også denne del afsluttes med en online certificering efter kursets sidste tilstedeværelsesdag.

Kurset gennemføres som en kombination af e-learning og tilstedeværelsesdage. Det gennemgående materiale, der benyttes på kurset, er PRINCE2® manualen. Manualen får du adgang til online ligesom dine eksamener foregår online. E-learningssystemet, der benyttes på kurset, fungerer optimalt ved brug af Google Chrome.

Opfylder du kriterierne, kan dit jobcenter vælge at afholde udgifterne til uddannelsen.

Læs mere her, eller kontakt os for mere information.

Målgruppen

Kurset henvender sig til ledige med erfaring inden for bl.a. IT, projekter, salg, marketing, produktion og administration. PRINCE2® kan benyttes i alle virksomheder, brancher og lande. Kurset henvender sig til dig, der har brug for en forståelse for aspekterne i projekter, og som ønsker at lære en systematisk projektmetode, som kan kvalificere dig til mange projektrettede jobs.

Det var særligt givtigt, at der blev inddraget praktiske eksempler sideløbende med teorien. På den måde kunne vi bedre forstå hvad der menes med de forskellige procedurer. Jeg synes at PRINCE2 Foundation og Practitioner metodelære er særdeles anvendeligt. Særligt den systematiske tilgang til procedurer.
Mona, kursist på Projektledelse med PRINCE2

Vil du PRINCE2®-certificeres?

Efter de første tre uger tager du en PRINCE2® Foundation-certificering. Det er vigtigt at bestå denne certificering, så du kan gå videre til anden del af kurset, der afsluttes med en PRINCE2® Practitioner-certificering.

Hvis ikke du består PRINCE2® Foundation-certificeringen i første forsøg, har du ét ekstra forsøg. Nyledige.dk er eneste udbyder på markedet, som tilbyder denne service.

Efter seks uger går du op til din PRINCE2® Practitioner-certificering. Her har du ét eksamensforsøg.

En PRINCE2®-certificering opnås ved en online multiple choice eksamen. PRINCE2® Foundation-certificeringen varer 1 time og PRINCE2® Practitioner-certificeringen varer 2½ time. Består du certificeringerne udstedes der et certifikat til dig via PeopleCert.

Vælger du at benytte dig af tilbuddet om certificering, vil du kunne se dit eksamensresultat umiddelbart efter eksamen. Du kan derefter selv downloade dit certifikat hos PeopleCert – du modtager på kurset udførlige instrukser i, hvordan du gør.

Vi afholder alle udgifter i forbindelse med certificeringens første forsøg og der er derfor ingen egenbetaling. Består du ikke din PRINCE2® Practitioner certificering og ønsker at tage den igen, vil der være en udgift på 2200,00 kr. ekskl. moms. Denne udgift kan i mange tilfælde blive dækket af dit jobcenter.

Leder du efter jobrettet uddannelse?

Skal du på kursus gennem din A-kasse (jobrettet uddannelse) skal du i stedet vælge Projektledelse med PRINCE2, som er godkendt på den nationale positivliste.

Adgangskrav til PRINCE2®-kurset

Du skal være i stand til at følge undervisning på videregående niveau og arbejde selvstændigt med selvstudier og opgaveløsning.

Du kan også tage din PRINCE2®-certificering online

Vi tilbyder også PRINCE2® som instruktørstøttet e-learning.

Det faglige indhold er på samme høje niveau, som vores forløb med tilstedeværelsesundervisning – men bor du langt fra de store byer, er det nu blevet enklere at få en PRINCE2®-certificering.

 • Dansk- eller engelsksproget e-learning i høj kvalitet.
 • Afholdelsesgaranti, oftest 2 opstarter om måneden.
 • Mulighed for to PRINCE2®-certificeringer.
 • Består du ikke Foundation-certificeringen første gang, får du andet forsøg gratis.
 • Fleksibel læring, der giver dig værktøjer som fokuserer på mere end opnåelse af certifikater – men også på selve anvendelsen af PRINCE2® i forbindelse med succesfuld ledelse af projekter.

Læs mere om PRINCE2 Online

Meget kompetent underviser der på bedste vis gjorde undervisningen levende - med en god kombination af teori og praksisviden.
Rikke, kursist på Projektledelse med PRINCE2
 • jobsoegning-kurser_01.png
 • jobsoegning-kurser_02.png
 • jobsoegning-kurser_03.png
 • jobsoegning-kurser_04.png
Jeg synes det har været super godt, og jeg kan mærke, at jeg i almindelige samtaler inkorporerer det jeg har lært, og tænker i nye baner. Jeg er virkelig spændt på at komme ud og omsætte min læring i en praksiskontekst.
Githa, kursist på Projektledelse med PRINCE2

Kursusplan for PRINCE2

De første tre uger – PRINCE2® Foundation

PRINCE2® Foundation forløbet består af 21 e-learningslektioner og afvikles på en adaptiv e-learning platform. Det betyder indholdet løbende tilpasses dig og din læring. Desuden er der i forløbet 2 prøveeksamener samt 3 teoretiske og praksisorienterede workshops.

Del I - PRINCE2® Foundation

Når du har gennemført kursets første del, har du:

 • Forstået hvad PRINCE2® er, og ved hvordan metoden benyttes.
 • Forstået den terminologi, der anvendes i PRINCE2
 • Lært at differentiere mellem principper, processer og temaer og forstået sammenhængen
 • Forstået fordelene ved PRINCE2®, og ved hvordan metoden implementeres på den bedste måde.
 • Opbygget en solid viden, der tillader dig at gå videre til Practitioner-niveauet.

Indhold

Kurset omfatter følgende fagområder:

 • PRINCE2 Introduktion
 • PRINCE2 principper
 • PRINCE2 processer
 • PRINCE2 temaer
 • Foundation eksamensforberedelse
 • Gennemgående case med flere tilknyttede opgaver
 • Gruppearbejde og plenumdiskussion faciliteret af en underviser med praktisk erfaring

Del II - PRINCE2® Practitioner

De sidste tre uger af forløbet har fokus på del 2: PRINCE2® Practitioner. Forløbet består også af 21 e-learningslektioner på en adaptiv læringsplatform. Desuden er der i forløbet 2 prøveeksamener samt 2 praksis orienterede workshops.

Når du har gennemført kursets anden del, kan du:

 • Benytte PRINCE2®-metoden i praksis
 • Lært at anvende projektstyringens ledelsesprodukter hensigtsmæssigt.
 • Lært at vurdere, hvilke løsningsmetoder der er korrekte og mest hensigtsmæssige i forhold til en specifik situation.

Indhold

Kurset omfatter følgende fagområder:

 • PRINCE2® principper
 • PRINCE2® processer
 • PRINCE2® temaer
 • Practitioner eksamensforberedelse
 • Gennemgående case med flere tilknyttede opgaver
 • Gruppearbejde og plenumdiskussion faciliteret af en underviser med praktisk erfaring
Kurset har et højt ambitionsniveau, dog uden at nogen er blevet tabt. Uddannelsen er en god blanding af teori og hands on, hvilket giver et rigtig godt resultat.
Andreas, kursist på Projektledelse med PRINCE2

Videre med PRINCE2®

PRINCE2® kan benyttes i alle virksomheder, brancher og lande. Uddannelsen henvender sig til dig, der har brug for en forståelse for aspekterne i projekter, og som ønsker at lære en systematisk projektmetode. Efter kursets afslutning vil du kende PRINCE2® som metode, så godt, at du nu kan kalde dig PRINCE2® projektleder. Og eftersom PRINCE2® har en kolossal udbredelse, giver det dig en stor fordel i forhold til at finde drømmejobbet

Gennemgang af relevant materiale, i passende omfang og rækkefølge. Underviseren er glimrende formidler af PRINCE2, både generel forståelse og anvendelse.
Jonas C., kursist på Projektledelse med PRINCE2

Om MetierWestergaard & PRINCE2

MetierWestergaard er Skandinaviens største udbyder af projektlederuddannelse. Virksomhedens undervisere er professionelle og højtuddannede, og har alle stor praktisk erfaring med projektstyring og projektledelse.

PRINCE2 er akronym for “PRojects IN Controlled Environments” og metoden blev oprindeligt udviklet fra PROMPTII, en projektledelsesmetode skabt af Simpact Systems Ltd i 1975.

Jobmuligheder

image

Der er typisk mellem 700 og 1.500 ledige jobs, hvor en projektleder-certificering som eksempelvis PRINCE2 er relevant.

Hvor i landet er kurset godkendt?

Regionale positivlister

Projektledelse med PRINCE2 er godkendt på de regionale positivlister for:

image
 • Hovedstaden (167)
 • Fyn
 • Sydjylland
 • Nordjylland

Bor du på Sjælland eller Bornholm eller i Vest- eller Østjylland, kan kurset også godkendes via de regionale lister, da kurset er godkendt i de tilstødende regioner.

Bor du i Hovedstaden, på Fyn, eller i Øst- eller Sydjylland, kan du også overveje Projektledelse med PRINCE2 (akademimodul, 10 ECTS) som også er godkendt i din region.

Er du interesseret i kurset, men bor et sted i landet, hvor det ikke er godkendt? Kontakt os for råd og vejledning.

PRINCE2 er et komplekst værktøj, men jeg vil helt sikkert anbefale det til andre som har interesse i at arbejde med projektstyring eller søger job inden for projektledelse.
Marlene, kursist på Projektledelse med PRINCE2
Dygtig underviser der formår at samle hele gruppen, og endda også "samle" de der ikke er så aktive op, og få dem til at tage mere del i undervisningen.
Mathias, kursist på Projektledelse med PRINCE2
Thommas er god til at undervise levende - og så gentager han ikke bare det samme som i bogen.
Jeanette, kursist på Projektledelse med PRINCE2

The PRINCE2® courses on this page are offered by MetierWestergaard A/S ATO of AXELOS Limited. PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.

Reservér en plads på KURSUS

Når du reserverer en plads på et kursus, har vi brug for at indsamle nogle oplysninger om dig. Vi skal bruge din fødselsdato, dit navn og din adresse. Vi skal også have din e-mail adresse og et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig.

Afhængigt af din situation skal vi også bruge oplysninger om dit Jobcenter (hvis du er ledig) eller din arbejdsplads (hvis du er i job).

Vi behandler dine oplysninger forsvarligt og fortroligt, men gør opmærksom på, at vi har i nogle tilfælde har brug for at kunne dele dem med andre. Det kan være en jobkonsulent, som skal bevilge kurset; det kan være den samarbejdspartner, som står for afholdelsen af kurset; eller det kan være underviseren på kurset.

Du kan læse mere om Nylediges persondatapolitik her (åbner i en ny fane)

Hvilken beskrivelse passer på dig?

  • Når du selv betaler for kurset, skal du ikke udfylde mere på denne side.
   Du kan fortsætte til næste side.

Udfyld og indsend formularen med dine personlige oplysninger - så reserverer vi en plads til dig