Derfor skal du vælge nyledige.dk

Er du ledig? Så gør du dig sikkert mange tanker om, hvordan du hurtigst muligt kommer tilbage eller ind på arbejdsmarkedet. Som ny ledig har du heldigvis en del muligheder. En af de allervigtigste er at udvikle og ajourføre dine kompetencer.

I den forbindelse er dit valg afgørende. Vil du eksempelvis dygtiggøre dig inden for dit eksisterende fagområde, eller drømmer du om helt at skifte karrierespor?

Når du ved, hvad du vil, skal du finde det rigtige kursus. Ved at deltage i kurser udviklet i samarbejde med Nyledige.dk, er du sikret flere vigtige ting:

  • Der er tale om målrettede kvalitetskurser, der alle enten rummer mulighed for en eller flere certificeringer eller offentlig eksamen.
  • Kurserne er udviklet med det klare sigte at øge dine jobmuligheder. Vores kurser skal kunne forbedre dit CV, og gøre dig mere attraktiv for din kommende arbejdsgiver.
  • Via dialog med en lang række virksomheder udarbejdes der løbende kurser efter behov. Ring eller skriv til os, hvis du leder efter noget.

Ved at deltage i kurserne via Nyledige.dk er der ingen garanti for job – men dine muligheder forøges væsentligt.

Alle vores kurser er opbygget i moduler eller sammensat i kurser som typisk varer 6 uger. Vi har dog også kortere, såvel som længere forløb.

Velkommen til din nye karriere!

Persondata

Nyledige registrerer og behandler persondata, når du tilmelder dig et kursus.