Derfor skal du vælge nyledige.dk

Er du ledig? Så gør du dig sikkert mange tanker om, hvordan du hurtigst muligt kommer tilbage eller ind på arbejdsmarkedet. Som ny ledig har du heldigvis en del muligheder. En af de allervigtigste er at udvikle og ajourføre dine kompetencer.

I den forbindelse er dit valg afgørende. Vil du eksempelvis dygtiggøre dig inden for dit eksisterende fagområde, eller drømmer du om helt at skifte karrierespor?

Når du ved, hvad du vil, skal du finde det rigtige kursus. Ved at deltage i kurser udviklet i samarbejde med Nyledige.dk, er du sikret flere vigtige ting:

  • Der er tale om målrettede kvalitetskurser, der alle enten rummer mulighed for en eller flere certificeringer eller offentlig eksamen.
  • Kurserne er udviklet med det klare sigte at øge dine jobmuligheder. Vores kurser skal kunne forbedre dit CV, og gøre dig mere attraktiv for din kommende arbejdsgiver.
  • Via dialog med en lang række virksomheder udarbejdes der løbende kurser efter behov. Ring eller skriv til os, hvis du leder efter noget.

Ved at deltage i kurserne via Nyledige.dk er der ingen garanti for job – men dine muligheder forøges væsentligt.

Alle vores kurser er opbygget i moduler eller sammensat i kurser som typisk varer 6 uger. Vi har dog også kortere, såvel som længere forløb.

Velkommen til din nye karriere!

image

Persondata

Nyledige registrerer og behandler persondata, når du tilmelder dig et kursus.

God blanding af selvstudie og mødedage, hvor vigtige emner vendes i fællesskab. og drøftes med erfaringer fra tidligere.
Ernst, kursist på Projektledelse med PRINCE2
Kurset giver en perfekt indgang til SAP, hvor alle kan følge med. Kurset gør SAP's mange funktioner og muligheder tilgængeligt.
Thomas, kursist på SAP ERP introkursus
Jeg er lige blevet ringet op - jeg fik jobbet! Mit absolutte drømmejob! Godt jeg fik taget den "lille" uddannelse - er sikker på det har betydet en del at jeg kunne tilføje det til mit cv.
Mette Clausen, kursist på Projektledelse med Scrum