På seks uger får du en eksamen i akademimodulet Projektledelse (10 ECTS point) samt en Foundation-certificering i verdens mest udbredte projektmodel PRINCE2.

På akademimodulet i projektledelse lærer du om forskellige projektmetoder og -teorier. Vi gennemgår de forskellige faser i projektet: start, initiering, produktion og afslutning - og de arbejdsopgaver og processer, der er tilknyttet hver af dem.

Dernæst skal du i dybden med projektmodellen PRINCE2 i et forløb, som udmønter sig i en PRINCE2 Foundation certificering til CV'et.

Du kan læse mere om akademimodulet i Projektledelse her - og mere om PRINCE2 Foundation her.

Min oplevelse med nyledige.dk, lige fra tilmelding på kurset, afviklingen, instruktøren, guideningen og afsluttende test med bevis, var aldeles positiv. Flere ledige fortjener, at kunne vælge jeres ukomplicerede kursustilbud.
Berit, kursist hos Nyledige.dk

Hvis ikke du består PRINCE2® Foundation-certificeringen i første forsøg, har du ét ekstra forsøg. Nyledige.dk er eneste udbyder på markedet, som tilbyder denne service.

Efter seks uger går du op til din PRINCE2® Practitioner-certificering. Her har du ét eksamensforsøg.

image

Akademiuddannelse med opstartsgaranti

Akademimodulet udbydes med opstartsgaranti.

Dermed kan du være sikker på, at kurset afholdes med start og slut på de oplyste datoer.

Udbydes i samarbejde med UCL

image

Projektledelse på akademiniveau med PRINCE2 Foundation udbydes af UCL i samarbejde med Nyledige.dk. UCL er en statslig uddannelsesinstitution med udbudsret til at levere uddannelser på akademiniveau.

Der er pt. ingen planlagte kursusforløb

Skal vi ringe dig op?

Ja, tak - jeg vil gerne vide mere om, hvordan jeg kommer på Projektledelse med PRINCE2 Foundation

Sådan kommer du på kursus

Det er enkelt at tilmelde dig uddannelsesforløbet - vi hjælper dig med det hele. Find først den ønskede startdato herunder og reservér en plads ved at klikke på den grønne knap.

Du vil blive bedt om at angive Jobcenter samt dit navn, adresse, fødselsdato og kontaktinformation. 

Vi reserverer efterfølgende pladsen på holdet med det samme, og kontakter dig hurtigst muligt for det videre forløb.

Søger du om kurset gennem din A-kasse (jobrettet uddannelse) skal du også sende os en udfyldt og underskrevet AR237-blanket (find den her) samt dokumentation for adgangsgivende uddannelse og erhvervserfaring.

Krav til dokumentation er eksamensbevis for højest fuldførte uddannelse, samt et CV, der dokumenterer minimum 2 års relevant erhvervserfaring.

Opfylder du ikke adgangskravene til akademiuddannelsen, skal der laves en realkompetencevurdering. Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på info@nyledige.dk eller telefon 7022 7226.

Adgangskrav

For at blive optaget på akademimodulet, skal du først og fremmest have mindst to års erhvervserfaring.

Dernæst skal du have gennemført en af nedenstående uddannelser:

 • Relevant erhvervsuddannelse (EUD)
 • Grunduddannelse for voksne (GVU)
 • Gymnasial uddannelse (STX, HTX, HHX)
 • Anden relevant uddannelse på mindst samme eller højere niveau end ovenstående

Opfylder du ikke kravene?
Du kan også blive optaget på dine realkompetencer, hvis de anerkendes som svarende til adgangsbetingelserne. Det afklares ved en individuel vurdering – kontakt os for mere information.

Jobmuligheder

Der er altid ledige jobs for dig med kompetencer indenfor projektledelse og projektarbejde. Har du de formelle kompetencer som du får på et kursus som dette, har du desuden en klar fordel.

Herunder ses et lille udsnit af de aktuelle udbud af ledige jobs via Jobnet.dk.

Vis ledige projekt-jobs på Jobnet.dk

Begge undervisere var dygtige, velformulerede og tålmodige nok til at svare på de samme spørgsmål flere gange. Var også meget pædagogiske og gode til at lære os huskeregler.
Simone, kursist på Projektledelse med PRINCE2
Det var meget givende at være sammen med andre deltagere, som kom med vidt forskellige forudsætninger for deltagelse i kurset. God anledning til sparring og udveksling af erfaringer. Meget givende at få instruktørens vinkel på anvendelse af PRINCE2.
Frank, kursist på Projektledelse med PRINCE2
Jeg føler det har givet mig en god forståelse for organisationsstruktur og projekter - inklusiv diverse faldgruber, løsninger og regler.
Jonas, kursist på Projektledelse med PRINCE2

Hvor i landet er kurset godkendt?

National positivliste

Projektledelse er godkendt som jobrettet uddannelse, og fremgår af den nationale positivliste.

Er du berettiget til jobrettet uddannelse, er det din A-kasse som skal godkende din deltagelse. Læs mere om jobrettet uddannelse her.

image

Regionale positivlister

Akademimodulet Projektledelse (37518) fremgår desuden af de regionale positivlister for:

image
 • Hovedstaden (381)
 • Fyn
 • Sydjylland
 • Østjylland
 • Vestjylland

Bor du i Nordjylland, Sjælland eller Bornholm kan kurset også godkendes via de regionale lister, da disse er tilstødende til regioner, hvor kurset er godkendt.

 • jobsoegning-kurser_01.png
 • jobsoegning-kurser_02.png
 • jobsoegning-kurser_03.png
 • jobsoegning-kurser_04.png

The PRINCE2® courses on this page are offered by MetierWestergaard A/S ATO of AXELOS Limited. PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.

Reservér en plads på KURSUS

Når du reserverer en plads på et kursus, har vi brug for at indsamle nogle oplysninger om dig. Vi skal bruge din fødselsdato, dit navn og din adresse. Vi skal også have din e-mail adresse og et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig.

Afhængigt af din situation skal vi også bruge oplysninger om dit Jobcenter og uddannelsesniveau (hvis du er ledig) eller din arbejdsplads (hvis du er i job).

Vi behandler dine oplysninger forsvarligt og fortroligt, men gør opmærksom på, at vi har i nogle tilfælde har brug for at kunne dele dem med andre. Det kan være en jobkonsulent, som skal bevilge kurset; det kan være den samarbejdspartner, som står for afholdelsen af kurset; eller det kan være underviseren på kurset.

Du kan læse mere om Nylediges persondatapolitik her (åbner i en ny fane)

Hvilken beskrivelse passer på dig?

  • Når du selv betaler for kurset, skal du ikke udfylde mere på denne side.
   Du kan fortsætte til næste side.

Udfyld og indsend formularen med dine personlige oplysninger - så reserverer vi en plads til dig