Om kurset

MCSD App Builder er Microsofts nye, fleksible platform for dig, som vil arbejde med udvikling og programmering og gerne vil have foden indenfor i forhold til de mange ledige jobs på området.

Kurserne vil give dig en indgående forståelse for moderne app- og webudvikling og løfte dig til et niveau, som vil gøre dig særdeles attraktiv i forhold til mange typer udviklerjobs.

Videregående kursus i appudvikling for ledige: Opbygning af kurset

MCSD-kurset er baseret på fuldtids e-learning fra Skillsoft, der en af verdens største og ældste leverandører af e-learning og fjernundervisning.

På kurserne vil du blive præsenteret for omfattende e-learning af meget høj kvalitet, som du skal gennemgå. Til kurserne hører en række fagbøger, som du skal læse sideløbende. Faglitteraturen opdateres løbende, og du har adgang til den i et helt år. Så du har alle muligheder for at specialisere dig yderligere, også efter kursets afslutning.

Du kan gennem hele forløbet kommunikere med din mentor via chat (også voicechat) og mail. Mentoren er der for dig, som faglig støtte, der både kan uddybe kursusmaterialet og hjælpe dig med at finde de områder, hvor du kan forbedre dig. Forløbet er naturligvis også supporteret rent teknisk.

Det anbefales at arbejde koncentreret med selve onlinekurserne i mellem 3-4 timer om dagen. Resten af tiden bruges på at komme dybere ned i emnerne via den tilhørende litteratur.

Sådan kommer du på kursus

Kurset har et højt fagligt niveau, og udbydes flere steder i landet gennem de regionale positivlister - tjek positivlisten for din region pårar-bm.dk.

Du skal ansøge om at få kurset bevilget gennem dit jobcenter. Hvis du ønsker hjælp med det, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan blandt andet hjælpe med at lave en uddannelsesplan til dig.

Vil du MCSD-certificeres?

Din MCSD-certificering kan bestå af de kurser, som du finder listet herunder - du skal selv vælge det forløb som passer dig bedst.

For at kunne bestå de eksaminer som udgør MCSD-certificeringen, skal du selvfølgelig gennemgå hele kurset og bruge den tid på det, som du har behov for.

Bemærk at både kursus, eksamen samt korrespondance med din mentor foregår på engelsk.

Hvis du ønsker at benytte dig af tilbuddet om certificering, skal du gøre det inden for 3 måneder efter kursets afslutning

image
image

Med kurserne følger et års fuld adgang til de over 30.000 faglitterære kvalitetstitler, du finder på Books24x7.com

Opstartsgaranti

Kurset udbydes med opstartsgaranti.

Dermed kan du være sikker på, at kurset afholdes med start og slut på de oplyste datoer.

Planlagte kursusforløb

 • Online

  2. november 2020

  • Skillsoft

   MCSD-APPBUILDER-5373-021120-E-EN

   • Starter 2. november 2020
   • Slutter 11. december 2020
   • NB: Kurset er på engelsk / This course is in English
  • E-learning

   Dette kursus afvikles som ren e-learning uden tilstedeværelsesundervisning. Der er tilknyttet en online mentor gennem hele forløbet

 • Online

  16. november 2020

  • Skillsoft

   MCSD-APPBUILDER-5374-161120-E-EN

   • Starter 16. november 2020
   • Slutter 29. december 2020
   • NB: Kurset er på engelsk / This course is in English
  • E-learning

   Dette kursus afvikles som ren e-learning uden tilstedeværelsesundervisning. Der er tilknyttet en online mentor gennem hele forløbet

Vil du gerne vide mere?

Ja, tak - jeg vil gerne vide mere om MCSD, App Builder

Vælg platform og specialisering

Kan du skrive MCSD, App Builder på dit CV beviser du at du har evnerne til at bygge moderne applikationer og services til mobil og / eller web.

Forløbet tilrettes, så de lige præcis matcher dine interesser og kompetencer. Du skal derfor selv vælge:

 • Hvilken arkitektur du primært ønsker at lære at arbejde med: HTML5, Javascript, CSS3 eller C#.
 • Hvilken specialisering du ønsker. Her kan du vælge at dygtiggøre dig i forskellige dicipliner inden for Visual Studio, Azure eller SharePoint.

1: Vælg platform

 • Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3

  Vælg dette kursus, hvis du ved, at du først og fremmest vil arbejde med webteknologier. Du kommer til at beskæftige dig indgående med HTML5, CSS3 og JavaScript.

 • Programming in C#

  Vælg dette kursus hvis du ved, at du først og fremmest vil udvikle applikationer som eksempelvis mobile apps (iOS , Android og Windows Phone). Du kommer til at beskæftige dig indgående med programmeringssproget C#.

C# eller HTML5 / CSS3 / JavaScript

Vælg et af kurserne i denne kategori.

image

2: Lær ASP.NET MVC

 • Developing ASP.NET MVC Web Applications

  I dette kursus lærer du at udvikle applikationer i ASP.NET MVC via Visual Studio. Du skal beskæftige dig med alt fra webformularer, websider og ASP.NET MVC webapplikationer, hvordan du opretter og bruger layout / mastersider for hver type applikation, hvordan man arbejder med MVC controllers, hvordan man opretter og bruger ASP.NET MVC controller actionresultater, selektorer og filtre, og hvordan man administrerer grundlæggende MVC enhedstests i Visual Studio.

Udvikling i ASP.NET MVC

Dette kursus er obligatorisk for forløbet.

image

3: Vælg specialisering

 • Developing Microsoft Azure and Web Services

  Specialiseringsretning for dig, som gerne vil have hænderne på Windows Azure og på Web Services. Du lærer blandt andet hvordan du tilgår, manipulerer og forespørger på data via Entity Framework, hvordan du opbygger og benytter Web API-baserede services, designer og implementerer WCF Services samt hvordan du idriftsætter webbaserede applikationer og -services.

 • Developing Microsoft Azure Solutions

  Vælg denne specialisering hvis du vil alene vil arbejde på Azure-platformen. Her skal du først og fremmest beskæftige dig med design, programmering og implementering af skalerbare cloudbaserede løsninger på Azure. På driftssiden lærer du hvordan disse vedligeholdes, opdateres og monitoreres – ligesom automatiseringsrutiner og -teknikker naturligvis også berøres på kurset.

 • Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Core Solutions

  Vil du arbejde med SharePoint, er denne specialisering måske noget for dig. Du lærer at planlægge og designe sites i SharePoint, herunder life cycle management og indholdstyper, autorisering og gruppe-rolle håndtering af brugere samt tilgang og håndtering af data i SharePoint. Endelig lærer du at implementere og idriftsætte løsninger samt hvordan du opretter business processes (workflows, timer jobs med flere) samt Office Apps.

 • Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions

  Du skal vælge denne specialiseringsretning indenfor SharePoint, hvis du især interesserer dig for CMS og frontend. Du lærer blandt andet at designe, implementere og tilrette søgefunktionalitet (FQL såvel som KQL) , at implementere Business Connectivity Services (BCS) samt brugerprofiler og feeds. Du lærer at håndtere flere frontendsprog og hvordan du implementerer Managed Meteadata Services (MMS) og de SEO-mæssige udfordringer begge dele kan give i SharePoint. Endelig kommer du til at beskæftige dig indgående med ydelsesoptimering (caching, JavaScript-loadoptimering, brug af CDN’er med mere) samt fejlsøgning (debugging med videre).

Læs mere om MCSD App Builder

Du kan læse mere om Microsofts nye fleksible certificeringsforløb her:
https://www.microsoft.com/en-us/learning/mcsd-app-builder-certification.aspx

Azure eller SharePoint

Vælg et af kurserne i denne kategori. 

image

Du kan læse mere om Microsofts nye fleksible certificeringsforløb her:
https://www.microsoft.com/en-us/learning/mcsd-app-builder-certification.aspx

image

Forudsætninger for deltagelse på kurset

Kan du skrive MCSD, App Builder på dit CV beviser du at du har evnerne til at bygge moderne applikationer og services til mobil og / eller web.

Forløbet tilrettes, så de lige præcis matcher dine interesser og kompetencer. Du skal derfor selv vælge:

 • Hvilken arkitektur du primært ønsker at lære at arbejde med: HTML5, Javascript, CSS3 eller C#.
 • Hvilken specialisering du ønsker. Her kan du vælge at dygtiggøre dig i forskellige diciploner inden for Visual Studio, Azure eller SharePoint.

Kurset er på et videregående niveau - og den certificering som du efterfølgende tilbydes, er svær at bestå.

Er du interesseret i kurset, anbefaler vi derfor, at du har følgende forudsætninger:

 • Mindst 3 måneders erfaring med at udvikle webapplikationer, der indeholder HTML5, JavaScript og CSS3.
 • Mindst 1 måneds erfaring med at udvikle Windows klientapplikationer
 • Erfaring med Microsoft Visual Studio


På kurset er der tilknyttet mentor, som du altid kan kontakte. Her kan du få svar på nogle af de udfordringer som du støder på.  

Det er desuden en rigtig god ide, at have Microsoft Visual Studio installeret på din PC. Du kan downloade en prøveversion her, eller eventuelt benytte communityversionen (til uddannelsesbrug) som du finder her.

Jobmuligheder

image

Der er altid ledige jobs for dig med kompetencer indenfor programmering, softwaretest, app- og webudvikling eller nogle af de andre kompetencer, du kan erhverve dig via et kursus som dette.

Næsten uanset hvilke teknologier og platforme du vælger at specialisere dig i, er jobmulighederne fremragende over hele landet.

Hvor i landet er kurset godkendt?

image

App-udvikling med ASP.NET MVC, MCSD App Builder er godkendt på alle de regionale positivlister.

Kurser som fremgår af de de regionale positivlister, skal godkendes gennem dit Jobcenter, men du er meget velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Reservér en plads på KURSUS

Når du reserverer en plads på et kursus, har vi brug for at indsamle nogle oplysninger om dig. Vi skal bruge din fødselsdato, dit navn og din adresse. Vi skal også have din e-mail adresse og et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig.

Afhængigt af din situation skal vi også bruge oplysninger om dit Jobcenter (hvis du er ledig) eller din arbejdsplads (hvis du er i job).

Vi behandler dine oplysninger forsvarligt og fortroligt, men gør opmærksom på, at vi har i nogle tilfælde har brug for at kunne dele dem med andre. Det kan være en jobkonsulent, som skal bevilge kurset; det kan være den samarbejdspartner, som står for afholdelsen af kurset; eller det kan være underviseren på kurset.

Du kan læse mere om Nylediges persondatapolitik her (åbner i en ny fane)

Hvilken beskrivelse passer på dig?

  • Når du selv betaler for kurset, skal du ikke udfylde mere på denne side.
   Du kan fortsætte til næste side.

Udfyld og indsend formularen med dine personlige oplysninger - så reserverer vi en plads til dig