Nu kan du kombinere PRINCE2 Foundation med APMG Change Management

Et kursus i PRINCE2® og Change Management er for dig, der vil øge dine jobmuligheder med to internationalt anerkendte certificeringer på dit CV.

Forløbet giver dig professionelle kompetencer inden for projektledelse og forandringsledelse, og forbereder dig til at bestå en certificering i PRINCE2® Foundation og Change Management Foundation. Begge certificeringer er inkluderet i kurset.

Vores PRINCE2® og Change Management kursus er opbygget som et 6 ugers forløb indeholdende både PRINCE2 Foundation fra AXELOS og Change Management Foundation fra APMG International.

I løbet af 6 uger får du to fulde certificeringer i en internationalt anerkendt best practice (PRINCE2®) og en body of knowledge (Change Management) opbygget i samarbejde med Change Management Institute.

Uddannelsen giver dig to internationalt anerkendte certificeringer i projekt- og forandringsledelse, der kan benyttes i alle virksomheder, brancher og lande.

image
image

PRINCE2® og Change Management henvender sig til alle, der har brug for en forståelse for aspekterne i projekter og andre forandringer.

Kurset er for dig, som ønsker at lære mere om projektstruktur, projektmål, forandringsprocesser for mennesker og organisationer.

Og dig som vil lære mere om interessenthåndtering og planlægning.

Planlagte kursusforløb

 • Online

  5. september 2022

  • Metier

   PRINOLCMFU-8147-050922-E-DA

   • Starter 5. september 2022
   • Slutter 14. oktober 2022
   • Dette kursus er på dansk
  • E-learning

   Dette kursus afvikles som ren e-learning uden tilstedeværelsesundervisning. Der er tilknyttet en online mentor gennem hele forløbet

Skal vi ringe dig op?

Ja, tak - jeg vil gerne vide mere om, hvordan jeg kommer på PRINCE2 og Change Management

Er du jobkonsulent?

Du kan tilmelde en borger til et kursusforløb, hvis du på forhånd har aftalt det med vedkommende og har fået tilladelse til at overføre borgerens personoplysninger til Nyledige.

Jobkonsulent: Reservér plads til en borger på PRINOLCMFU

Formularens oplysninger overføres til Nyledige.dk via en sikker, krypteret forbindelse.
Vær meget opmærksom på, at du som databehandler har et ansvar for borgerens personoplysninger.
Du skal sikre dig på forhånd, at du har hjemmel til at tilmelde borgeren.

Når du reserverer en plads til en borger på et kursus, har vi brug for nogle oplysninger om borgeren. Vi skal bruge borgerens fødselsdato, navn og adresse. Vi skal også have borgerens e-mail adresse og et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med vedkommende.

Vi behandler oplysningerne forsvarligt og fortroligt, men både du og borgeren skal være opmærksomme på, at vi i nogle tilfælde har brug for at kunne dele dem med andre. Det kan f.eks. være den samarbejdspartner, som står for afholdelsen af kurset, eller det kan være underviseren på kurset.

Du kan læse mere om Nyledige.dks persondatapolitik her (åbner i en ny fane)

Jobcenter

Kursus

Borger

Kursets opbygning

Kurset er delt i to dele. De første tre uger arbejdes der med PRINCE2® Foundation. Perioden afsluttes med en Foundation certificering, der afholdes online i slutningen af den tredje uge.

Anden del af kurset omhandler Change Management Foundation, hvor også denne del afsluttes med en certificering i slutningen af den sjette kursusuge.

PRINCE2® kurset gennemføres som e-learning med instruktørstøtte mens Change Management-delen er sammensat af fjernundervisning og e-learning.

Det gennemgående materiale, der benyttes på kurset, er PRINCE2® manualen, PRINCE2® e-learning og Change Management håndbogen. PRINCE2® manualen er digital og du får adgang til den ved godkendt tilmelding.

Change Management håndbogen får du tilsendt ved tilmelding.

Målgruppen

Kurset henvender sig til dig, der er ledig og har erfaring inden for eksempelvis IT, projekter, salg, marketing, produktion og administration. PRINCE2® og Change Management kan benyttes i alle virksomheder, brancher og lande.

Kurset henvender sig til dig, der har brug for en forståelse for projekter og forandringsprocesser, og som ønsker at lære en projektledelsesmetode og erhverve en bred palette af teorier og metoder indenfor forandringsledelse. Dette vil kunne kvalificere dig til mange projektrettede jobs.

Vil du PRINCE2®- og Change Management-certificeres?

Efter de første tre uger tager du en online PRINCE2® Foundation-certificering. Består du ikke PRINCE2® i første forsøg, giver vi dig ét ekstra forsøg. Det er vigtigt at bestå denne certificering, så du kan gå videre til anden del af kurset Change Management, der afsluttes med en online Foundation-certificering.

Vi afholder alle udgifter i forbindelse med certificeringernes første forsøg og der er derfor ingen egenbetaling.

Består du ikke din Change Management certificering og ønsker at tage den igen, vil der være en udgift forbundet med det. Denne udgift kan i mange tilfælde blive dækket af dit jobcenter.

Begge certificeringer opnås ved en online multiple choice eksamen. Består du certificeringerne udstedes der et certifikat til dig via hhv. PeopleCert og APMG.

Vælger du at benytte dig af tilbuddet om certificering, vil du kunne se dit eksamensresultat umiddelbart efter eksamen. Du kan derefter selv downloade dit certifikat hos PeopleCert og APMG.

Når du har gennemført kurset kan du:

 • Planlægge projekter
 • Planlægge forandringer
 • Udføre projekter og forandringer
 • Vurdere, hvilke løsningsmetoder der er korrekte og mest hensigtsmæssige i forhold til en specifik situation.

Kurset omfatter følgende fagområder:

 • PRINCE2® Principper
 • PRINCE2® Temaer
 • PRINCE2® Processer
 • Change and the Individual
 • Change and the Organization
 • Communication and Stakeholder engagement
 • Change Management Practice

Vigtigt

Bogen der hører til Change Management-kurset, er på engelsk. Ligeledes er eksamen på engelsk.

Undervisningen foregår på dansk og PRINCE2® e-learning findes på både dansk og engelsk.

Jobmuligheder

image

Der er typisk mellem 700 og 1.500 ledige jobs, hvor en projektleder-certificering som eksempelvis PRINCE2 er relevant.

Hvor i landet er kurset godkendt?

Regionale positivlister

Projektledelseskurser, herunder PRINCE2 Foundation og Change Management Foundation er godkendt på de regionale positivlister for:

image
 • Hovedstaden (8)
 • Sjælland (4, 6)
 • Fyn
 • Sydjylland
 • Østjylland
 • Nordjylland

Bor du på i Vestjylland eller på Bornholm, kan kurset også godkendes via de regionale lister, da kurset er godkendt i de tilstødende regioner.

Bor du i Hovedstaden, på Fyn, eller i Øst- ellerSydjylland, kan du også overveje Projektledelse med PRINCE2 (akademimodul, 10 ECTS) som også er godkendt i din region.

Change Management® is a registered trademark of The APM Group Limited. All Change Management training courses are conducted by MetierWestergaard A/S as ATO. The PRINCE2® courses on this page are offered by MetierWestergaard A/S ATO of AXELOS Limited. PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited. All rights reserved.

Reservér en plads på KURSUS

Når du reserverer en plads på et kursus, har vi brug for at indsamle nogle oplysninger om dig. Vi skal bruge din fødselsdato, dit navn og din adresse. Vi skal også have din e-mail adresse og et telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig.

Afhængigt af din situation skal vi også bruge oplysninger om dit Jobcenter (hvis du er ledig) eller din arbejdsplads (hvis du er i job).

Vi behandler dine oplysninger forsvarligt og fortroligt, men gør opmærksom på, at vi har i nogle tilfælde har brug for at kunne dele dem med andre. Det kan være en jobkonsulent, som skal bevilge kurset; det kan være den samarbejdspartner, som står for afholdelsen af kurset; eller det kan være underviseren på kurset.

Du kan læse mere om Nylediges persondatapolitik her (åbner i en ny fane)

Hvilken beskrivelse passer på dig?

  • Når du selv betaler for kurset, skal du ikke udfylde mere på denne side.
   Du kan fortsætte til næste side.

Udfyld og indsend formularen med dine personlige oplysninger - så reserverer vi en plads til dig