Uddannelsesydelse: Kurser for dig, der har mistet dagpengene

Alle uddannelser udbudt via Nyledige.dk er godkendte til uddannelsesydelse

Alle uddannelser udbudt via Nyledige.dk er godkendte til uddannelsesydelse

Uddannelsesydelse er for dig, der har opbrugt din ret til dagpenge. Du har mulighed for at deltage i et uddannelsesforløb på op til 26 uger hos Nyledige.dk via den nye ordning om uddannelsesydelse.

Alle de uddannelser vi udbyder, kan indgå i et forløb – kontakt os for at høre mere om, hvad du konkret skal gøre.

Det koster ikke noget at deltage, og alle de uddannelser vi udbyder har ét sigte: At få dig i job!

Sådan søger du om uddannelsesydelse

Du kan søge uddannelsesydelse…

  • Hvis du har opbrugt din ret til dagpenge i 1. halvår 2013 og allerede modtager uddannelsesydelse, er du sikret yderligere et halvt år med uddannelsesydelse.
  • Hvis du har opbrugt din ret til dagpenge i 2. halvår 2013, er du sikret et halvt år med uddannelsesydelse.

Du kan dog højest modtage dagpenge og uddannelsesydelse i sammenlagt fire år.

Uddannelsesydelse udgør 60 procent af højeste dagpengesats for ikke-forsørgere og 80 procent for forsørgere. Ydelsen er uafhængig af din ægtefælles indkomst og familiens samlede formue.

Hvordan kommer du på kursus på uddannelsesydelse?

Nyledige.dk er en af landets største udbydere af højt specialiserede og stærkt erhvervsrettede certificeringer – og vi hjælper dig gerne med at opbygge et forløb, der passer lige til dig.

Udfyld felterne herunder – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Ja tak! Jeg vil gerne kontaktes!

Navn*

E-mailadresse *

Telefon *

Postnummer / By

Hvilke uddannelser kan kombineres til et forløb på op til 26 ugers uddannelse?

Alle de uddannelser vi udbyder, er godkendte til uddannelsesydelse, og kan derfor principielt kombineres. Men i praksis skal det naturligvis give mening, i forhold til at øge dine muligheder for at komme i job hurtigst muligt.

Nogle af de kombinationer vi oftest ser vores kursister komme i job på baggrund af – og som vi derfor anbefaler, er eksempelvis et kombineret forløb med SAP Grundforløb og et efterfølgende videregående SAP kursus. Efter endt kursus tilbyder vi, for de fleste uddannelsers vedkommende, at du kan tage en efterfølgende certificering – selvfølgelig på vores regning og uden egenbetaling.

Vores kursister har også haft succes med at kombinere der fulde forløb i PRINCE2 projektledelse med en Microsoft akkrediteret MCTS i MS Project samt ITIL Foundation.

Adskillige tidligere kursister har startet egen virksomhed efter at have gennemført et “360 graders” iværksætterforløb hos os. Det har de gjort, ved at kombinere vores iværksætterforløb med økonomistyring samt (alt afhængig af branche, selvfølgelig) eksempelvis et kursus i mundtlig eller skriftlig formidling, Appudvikling eller noget helt tredie.

Til de ledige IT folk, som hos os ofte er nyuddannede datamatikere eller dataloger eller selvlærte med masser af erfaring, kombinerer vi også ofte vores Cisco CCNA netværkscertificering med et af vores mange Microsoft akkrediterede forløb.

Ovenstående er blot inspiration til dig – klik på knappen herunder for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig.

Hvilke krav gælder for at modtage uddannelsesydelse?

  • Du skal være tilmeldt som ledig hos dit jobcenter og stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Det betyder, at du blandt andet skal være aktivt jobsøgende.
  • Du skal deltage i et uddannelsesforløb.
  • Du har mulighed for at kombinere din uddannelse med et løntilskudsjob eller virksomhedspraktik i en privat virksomhed.

Kontakt os på telefon 7020 7226 eller via formularen herover – så tilrettelægger vi et uddannelsesforløb, der matcher dine ønsker.

Du kan læse mere om den særlige uddannelsesydelse på Arbejdsmarkedsstyrelsens hjemmeside.

Jobrettet og godkendt uddannelse med uddannelsesydelse for dig, der har opbrugt dine dagpenge.

Jobrettet og godkendt uddannelse med uddannelsesydelse for dig, der har opbrugt dine dagpenge.

Der er lukket for kommentarer.